Cijfeurs geeft je ruimte voor ondernemen!

Cijfeurs maakt gebruik van diverse slimme tools, waarmee je altijd weet hoe je ervoor staat. We staan bekend om ons innovatieve boekhoudplatform. Zonder zelf te boeken heb je altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. Wist je dat je naar sommige facturen zelfs helemaal geen omkijken meer hebt? Facturen van leveranciers die maandelijks een rekening sturen, denk aan KPN of MKB Brandstof, worden automatisch opgehaald en doorgestuurd naar ons boekhoudplatform. Hoe fijn is dat!?

Samen kijken we naar de beste strategieën voor jouw onderneming. Wij zijn zelf ook ondernemer, waardoor we als geen ander weten wat er speelt. Wil je regelmatig sparren over hoe jouw bedrijf ervoor staat? Heb je de ambitie om te groeien of ben je toe aan een nieuw verdienmodel? Wil je van gedachten wisselen over het aannemen van personeel? Allemaal redenen om bij ons aan te kloppen. Of het nu om een eenmalige sessie via Teams gaat, een uitgebreid coachingstraject of periodieke sparsessies: het kan allemaal.

de ondernemer achter Cijfeurs

Ondernemers écht vooruit helpen, ze succesvol maken, dat is mijn drive. Op het kantoor waar ik tot 2013 werkzaam was, kwamen maandelijks de kratjes administratie binnen, waar het de ondernemer ontbrak aan overzicht en actueel inzicht. Ik was er van overtuigd dat het anders kon en ben daarom mijn kantoor gestart. Hier denken we in kansen; niet in problemen. We kijken naar het heden en de toekomst, niet naar het verleden.

Dat doe ik niet alleen, maar met een enthousiast team van professionals. Ieder heeft daarbij zijn eigen kwaliteiten. Missen we de expertise die jij zoekt? Dan schakelen we één van onze vaste partners in. Als het meest innovatieve en moderne kantoor in de regio, weet ik als geen ander wat ondernemen is in de huidige economie. Wij bieden je inzicht. Of je nu alleen bent of vijftig man personeel hebt, dat maakt niet uit. Wij geven je met veel plezier inzicht in jouw administratie.

Pieter Kuenen

Cijfeurs - Pieter Kuenen ondernemer
Cijfeurs - Beeldmerk halfboogje breige

de 6 zekerheden van Cijfeurs

advies op basis van actuele cijfers

jouw administratie altijd binnen handbereik

tijdbesparend door nieuwste technieken

alle specialismen in huis

een vaste heldere maandprijs

persoonlijk contact met betrokken adviseurs