Cijfeurs Klantverhalen - Nick Prijs

Nick Prijs

CP Tuinen, Oeffelt

“Als ondernemer wissel je niet zo snel van boekhouder, maar ik ben blij dat wij bij CP Tuinen die keuze wel hebben gemaakt. De overstap naar Cijfeurs – en daarmee het digitaliseren en automatiseren van onze administratie – scheelt mij één à twee dagen per maand aan papierwerk. Cijfeurs verzorgt voor ons niet alleen de boekhouding, maar doet ook de salarisadministratie. Daarnaast houden ze alle regels rondom onze CAO bij, zodat ik me daar ook niet meer druk over hoef te maken.

Die vrijgekomen tijd kun je als ondernemer besteden aan waar je goed in bent. Bij CP Tuinen is dat het ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Daarbij heb ik nu altijd inzicht in mijn boekhouding; op kantoor én op locatie. Zo kan ik binnen no time checken voor welke prijs we bepaalde producten inkopen. En ik heb ons adresboek altijd bij de hand. Dat is ideaal.

De lijntjes bij Cijfeurs zijn kort. Dat vind ik fijn, zo werken we zelf ook. Als je belt, wordt er direct actie ondernomen. Vragen die je in Yuki stelt, worden snel beantwoord. Zo hebben we gevraagd of Cijfeurs mee wil kijken op het gebied van investeringen. Dan is het fijn dat je heldere antwoorden krijgt. Antwoorden waarmee je direct verder kan. De kwartaalgesprekken zijn daarnaast heel verfrissend. Wat dat betreft is Pieter Kuenen echt een fijne sparringpartner.