Cijfeurs Klantverhalen - Fritz Abrahams

Fritz Abrahams

Fritz-Events, Cuijk

“Als klanten vragen of ik een factuur kan printen, vraag ik van verbazing vaak waarom ze nog met een klapper werken. Wij sturen onze facturen per mail. Als je slim bent, verwerk je ‘m meteen digitaal. Als ik het nog op de traditionele manier zou doen, zou ik zeker twee dagen per week met mijn administratie in de weer zijn.

Met Fritz-Events verkoop en verhuur ik professionele licht- en geluidsapparatuur. Het is allemaal begonnen met een webshop waar inmiddels 14.000 artikelen in staan. Sinds een jaar of vijf heb ik daarnaast een fysieke winkel in Cuijk. Hier kunnen klanten onze producten ervaren, maar ook voor een los onderdeel of kabeltje van een euro kloppen ze hier aan. Of de klant nu contant, met pin, Paypal, creditcard, bank of iDeal betaalt; het zit zo in mijn boekhouding. We hebben het hele proces gestroomlijnd toen we overstapten naar Cijfeurs.

Het fijne van dit kantoor vind ik ook de wijze van communiceren. Als ik een vraag heb waar ik direct antwoord op wil, dan kan ik bellen. Heeft het niet zo’n haast, dan schiet ik ‘m in via de back office. Zo kan ik mijn vragen ook stellen als ik heel vroeg of juist laat aan de slag ga. Ideaal.”