Cijfeurs Klantverhalen - Tim Bongers

Tim Bongers

Safety Centre, Boxmeer

“Als je net als ik meerdere bedrijven hebt, dan is het fijn dat je niet te veel tijd kwijt bent aan je administratie. Online boekhouden met Cijfeurs is wat dat betreft een uitkomst. Het systeem is makkelijk in gebruik én ik heb 24/7 overzicht. Zoek ik een oude factuur, dan is één zoekopdracht voldoende. Dat is heel wat anders dan jaren geleden. Toen moest je in grote archiefkasten vol dikke klappers die ene factuur vinden.

Bij Kozijn-ALUVES produceren en monteren we aluminium en kunststof kozijnen, denk dan aan ramen, deuren en schuifpuien. Maar ook voor veranda’s, tuinkamers, serres en lichtstraten ben je bij ons aan het juiste adres.

Safety Centre Boxmeer is heel iets anders; op deze unieke trainingslocatie verzorgen we BHV, VCA, Eerste Hulp, AED en brandweertrainingen.

Met Pieter spar ik maandelijks over hoe de bedrijven er voor staan. Het houdt me scherp. Juist als je heel druk bent, werkt dit heel goed. Anders doe je alles tussendoor en neem je niet de tijd om rustig over zaken na te denken. Door gedurende het jaar bewust naar je bedrijf te kijken, kun je eerdere keuzes aanpassen en kansen pakken. Ik kan de sparsessies echt aanraden.”