Cijfeurs Klantverhalen - Mark Verhoeven

Mark Verhoeven

Verhoeven XXL, Mill

“Ik denk dat menig ondernemer wel het beeld van de ouderwetse accountant kent; je krijgt torenhoge rekeningen en hebt geen idee wat er precies gedaan is, omdat je weinig contact met hem of haar hebt. Sinds ik Pieter Kuenen van Cijfeurs heb leren kennen, weet ik dat het anders kan. Hij is de sparringspartner die ik zocht om verdere groei van Verhoeven XXL te realiseren.

In eerste instantie zaten Pieter en ik iedere maand bij elkaar. Nu hebben we ieder kwartaal een ondernemersgesprek gepland. Dat doen we ’s avonds. Een afspraak overdag zou me namelijk een hele werkdag kosten, omdat ik op dat moment geen rit kan plannen. Daar heeft Pieter alle begrip voor.

Cijfeurs verzorgt ook de loonadministratie en boekhouding. Digitaal boekhouden zoals ze dat hier doen, vind ik een uitkomst. Voorheen moest ik alles zelf inboeken, waarna ik een rekening kreeg van mijn accountant voor correcties op sommige boekingen. Met Yuki hoef ik me daar geen zorgen over te maken. Het scheelt me dus tijd én flink wat kosten.

Tijd die ik weer extra kan besteden aan mijn bedrijf. Wij verzorgen bij Verhoeven XXL namelijk het transport van buitenmaatse goederen, we regelen vergunningen en eventueel opslag. Dat betekent puzzelen, omdat je met exceptioneel transport niet overal mag en kan rijden. Voor dat uitpluiswerk hebben we dankzij Cijfeurs dus alle tijd.”